Trucuri de stil pentru a ascunde micile imperfectiuni

Trucuri de stil pentru a ascunde micile imperfectiuni

 Descoperă ce să porți pentru a-ți ascunde imperfecțiunile

 

         De multe ori femeile devin complexate din cauza micilor imperfecțiuni fizice pe care acestea consideră că le au. Dacă și tu te numeri printre doamnele care vor să-și scoată în evidență atuurile, te invităm să citeșți articolul de mai jos și să înveți să-ti alegi cu grijă hainele dată viitoare când vei face shopping, fie el online sau în magazine.

 


    1. Picioare lungi de gazelă

 

        Cu toate visam la niște picioare lungi de gazelă, însă cum mama natură nu ne-a înzestrat pe toate cu așa ceva, putem apela la trucuri vizuale care să ne facă să părem mai înalte.

         Alege întotdeauna pantaloni cu talie înalta (de preferat evazați) sau salopete /costume dintr-o singură piesă care vor lasă impresia că picioarele tale sunt mai lungi. Dacă optezi pentru prima varianta, asigura-te că porți o bluza sau cămașă ce poate fi purtată în pantaloni pentru un efect vizual mult mai plăcut.

 

image

 

image

 

 

             În ceea ce privește încălțămintea, dacă nu vrei să dai impresia de “picioare scurte” nu alege niciodată botine sau ghete care se termină puțin mai sus de gleznă, pentru că acestea nu vor face decât să dea impresia de “picior tăiat”. Alege, in schimb, o pereche de cizme înalte până deasupra genunchiului care vor crea efectul de alungire.

 

 image

  2. Abdomen de invidiat

 

       Da, este adevărat că toate ne dorim un abdomen desprins din reviste, însă nu toate avem timpul necesar să mergem la sala sau să lucrăm intens pentru a-l obține? Ce este de făcut în această situație? Bineînțeles să alegem haine care să ascundă “burtică”.

        Poți opta pentru rochii cu croiuri lejere sau articole vestimentare cu peplum, care îți vor ascunde “inamicul”.

 

 

image

 

 

  3. Siluetă suplă

 

       Dacă îți dorești să scapi de câteva kilograme, însă nu te-ai apucat încă de sport, atunci ținutele all-black, imprimeurile cu dungi verticale sau rochiile care îți marchează talia nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

       De asemenea, tocurile au fost și vor fi întotdeauna un simbol al feminității ce te va ajută să pari mai suplă. Poți opta să porți tocuri mici chiar și într-o zi obișnuită la birou. Alege cu încredere tocurile groase sau platformele, iar ele vor crea un efect de silueta mai suplă.

 

 

 

  4. Bust bine proporționat

 

    Dacă ai sanii micuți și vrei să pară că ai un bust ceva mai generos, poți alege cu încredere haine cu detalii bogate în partea superioară, cum ar fi: broderii, volănașe, paiete, franjuri etc.

image

    În schimb, dacă ai un bust voluminos și vrei să-l ascunzi, alege să porți culori închise, astfel nu vei acapara toate privirile în acea zona😁.

 

 

 

  5. Brațe bine definite

 

    Ți s-a întâmplat ție sau cunoști, cu siguranță, o persoană care nu este mulțumită de propriile brațe. Problema nu este în sezonul rece când brațele ne sunt acoperite, ci în sezonul cald sau la evenimente unde ținută trebuie să fie una pe măsură.

    În acest caz îți recomandăm să eviți mânecile care se termină chiar la nivelul bustului și să optezi pentru mâneci ceva mai lungi, care se termină în zona taliei sau mai jos de șolduri.

    Pentru evenimente mai deosebite, chiar dacă este cald, poți alege un șal din voal care îți va oferi o elegantă aparte și îți va ascunde și micile imperfecțiuni.

    De asemenea, poți alege mâneci din tull, voal sau dantelă crem care permit pielii să respire și să fie vizibilă, dar nu atât cât să scoată în evidență ceea ce tu nu vrei să se vadă.